KidzKaBoem

Sweet 16

Sweet 16 heeft in verschillende culturen een bijzondere betekenis.

KidzKaBoem
KidzKaBoem

In Amerika bijvoorbeeld, mag je al vanaf je 16e auto rijden. Vandaar dat je vaak ziet dat de jarige op deze leeftijd een auto krijgt. Omdat je maat één keer 16 wordt, willen wij je graag helpen bij het organiseren van een geslaagd feest! We geven je alvast wat stof tot nadenken;

1. Stijl en thema:
Wordt het een gala feest in Hollywood stijl, een beachparty of een Hip Hop party?
De pret begint met het bedenken van je thema en stijl.

2. Hapjes:
Je wilt natuurlijk wat lekkers serveren. Wordt het een lopend buffet of wil je dat er de hele avond door snacks geserveerd worden?

3. Drankjes:
In de USA is Punch een gewild drankje tijdens feestjes. Punch wordt gemaakt van thee, water, citroen, suiker en alcohol. Later werd er aan de punch ook vers fruit toegevoegd. Wij serveren de punch zonder alcohol, tenzij we toestemming van je ouders hebben om er alcohol aan toe te voegen.

4. Muziek:
Hoe cool zou het zijn om je eigen idool te laten optreden op je sweet sixteen. Helaas kunnen we dit niet aanbieden. Wel hebben we goede dj’s beschikbaar die jouw favoriete muziek voor je draaien en dit kunnen afstemmen op je thema. Met een goede geluidsinstallatie en disco lichten is jouw feest compleet!

5. Auto:
Bij de Sweet Sixteen feesten in Amerika hoort het krijgen van een auto. Hier in Nederland zal dit waarschijnlijk niet gebeuren. Wel geven wij jou een tip: vraag geld, zodat je kunt gaan sparen voor de eerste stap, je rijbewijs! Je mag op je 17e al gaan beginnen met lessen.